Toimitus- ja käyttöehdot

Yleistä verkkokaupasta

Tilaa vaivattomasti tuotteita verkkokaupasta, jossa voit tutustua rauhassa koko tuotevalikoimaan.

Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilauspalvelusta saat henkilökohtaista palvelua koskien tilaustasi tai tuotteiden tilaamista. Jos sinulla on yksityiskohtaisia tuotteiden käyttöä tai valitsemista koskevia kysymyksiä, laita kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen info@wanhajustiina.fi ja vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian.

Verkkokauppaa ylläpitää Sisustuskahvila Wanha Justiina (y-tunnus 1879933-2), kauppanimeltään (jäljempänä) Sisustuskauppa Wanha Justiina.

Sisustuskauppa Wanha Justiina vastaa kaupassa myytävistä tuotteista ja niiden toimituksista ilmoittamiensa käyttöehtojen mukaisesti.

Rekisteröityminen

Kuluttaja-asiakas voi tilata tuotteita rekisteröitymättä.

Hyväksyessäsi tilauksen, hyväksyt käyttö- ja maksuehdot sekä tietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Henkilötiedot ja niiden käyttö

Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan palveluntarjoajan asiakasrekisteriin. Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat käyttäjän etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Palvelun tarjoaja ei saa luovuttaa keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramainonnassa vain käyttäjän suostumuksella. Palvelun tarjoaja pidättää itselleen oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet Käyttäjä vastaa kaikista hänen tiedoillaan tehdyistä tilauksista ja siitä, että hän on yli 18-vuotias.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta palvelun tarjoajalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.wanhajustiina.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • laskun loppusumman
  • tilauksen sisällön

Saat uuden viestin, kun tilauksesi lähetetään.

Maksutavat ja -ehdot

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Maksutavat:

OP Nordea Danske S-Pankki Handelsbanken POP Pankki Säästöpankki OmaSP Aktia Ålandsbanken MobilePay Pivo OP Lasku Luottokortti Collector Klarna - verkkopankki, korttimaksut ja lasku PayPal

• Klarna 
• Paytrail -> lue maksuehdot

 


Toimitusaika

Lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä.
Pankkiyhteyksistä ja lähetyspalvelun sujuuvuudesta riippuen toimitukseen kuluu 2-7 arkipäivää laskun maksamisesta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme tuotteet Matkahuollon tai postin kuljetuksella, mikäli haluat paketin johonkin tiettyyn noutopaikkaan ole yhteydessä myymälään.
Pakkaamme tuotteet huolella. Kierrätämme kaikki lähetyspakkaukset, näin vähennämme omalta osaltamme myös jätteen määrää.

Toimitusmaksut matkahuolto 7,90 tai postilla 9,90 ,voit myös halutessasi noutaa tilauksesi myymälästä, ilmoitamme sinulle kun tilaus on noudettavissa.

Huonekaluista yms. isoista tuotteista on kuljetuksesta sovittava aina erikseen.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Noutamatta jättäminen ei ole palautus, noutamatta jättämisestä veloitamme 20 euroa.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: Asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä kopio saamastasi tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Sisustuskauppa Wanha Justiina
Valtakatu 31
94100 Kemi

HUOM. Asiakas vastaa itse palautuksesta tai vaihdosta aiheutuvista kustannuksista.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@wanhajustiina.fi tai postitse:

Sisustuskauppa Wanha Justiina

Valtakatu 31
94100 Kemi

Puhelimitse voit olla yhteydessä Sisustuskauppa Wanha Justiinan toimipisteeseen , +358 40 565 3069.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio suoraan postiin ja ilmoitettava tästä myös sähköpostitse osoitteeseen info@wanhajustiina.fi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.