THEONE Nestesaippua Ocean Spirit

Ocean Spirit on hellävarainen, ylellisen samettinen ja kosteuttava nestesaippua. Tuoksuna on Suomen ainoan parfymöörin MAX PERTTULAN valmistama poikkeuksellisen puhtaanraikas vahvasti merellinen, läpikuultavan vihreä ja trendikäs tuoksu. Inspiraation lähteenä on ollut Suomen ainutlaatuinen kesä, kotimaisen luonnon puhtaus upeine meri- ja järvimaisemineen.

Ocean Spirit tuoksu antaa käsille/iholle ihanan raikkauden joka kestää pitkään.

Sisältää kosteuttavaa glycerinea, joten se pesee hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Saippuan pH 5,5. Tuoksussa ei ole raskautta tai puuterimaisuutta, vaan se suorastaan huokuu raikkautta ja puhtautta.

Kotimainen THEONE® tuoteperhe on pitkäaikaisen tuotekehityksen tulos.

Sarjassa yhdistyy kotimaisuus, osaaminen, luonnon kunnioittaminen, laatu, huipputeknologia sekä visuaalisesti tyylikäs kokonaisuus.

Pakkaukset on suunniteltu niin että ne jättää mielellään esille, sillä sen minimalistinen ulkoasu sopii monenlaiseen sisustukseen piristämään kylpy- ja kodinhoitohuoneen sekä keittiön ilmettä.

Biohajoavat THEONE® pyykinpesuaineet sekä astianpesuaineet ovat valmistettu hyödyntämällä uutta kotimaista, ympäristöystävällistä ja patentoitua teknologiaa.

REACH-hyväksytyssä tuotannossa kaikki sivutuotteet kierrätetään tai käytetään hyödyksi.

Sarjan tuotteet ovat biologisesti hajoavia.

Kaikki THEONE®-tuotteet on suunniteltu sekä valmistettu 100% Suomessa.

14,90 €